چهارشنبه 25 تیر 1404
«سرمایه‌گذاری برای تولید»
آخرین بروزرسانی: 1404/04/25 08:07
  • 1404/04/10 - 17:26
  • - تعداد بازدید: 21
  • - تعداد بازدیدکننده: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرپرست معاون فرماندار گناوه:

نظارت ها بر بازار تشدید شود

سرپرست معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه گفت: نظارت ها و بازرسی از بازار به منظور تامین بموقع کالا و مایحتاج ضروری مردم و جلوگیری از تخلفات احتمالی در شرایط کنونی بیش از پیش افزایش یابد.

♦️به گزارش روابط عمومی فرمانداری گناوه، کریم خلیفه لیراوی روز سه شنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار و شورای آردونان شهرستان افزود: اقدامات و برنامه های مجموعه دولت در شهرستان بویژه در بحث تنظیم بازار،تامین کالاها و اقلام مورد نیاز مردم با مدیریت فرماندار با قدرت و با جدیت دنبال می شود.
 
♦️وی بیان داشت: بحث مسایل اقتصادی، رصد و نظارت بر بازار و عرضه مواد غذایی یکی از موضوعات مهم چندروز اخیر در کشور منجمله این شهرستان بوده است که بنا به تاکید دولت در کارگروه تنظیم بازار، بجد دنبال و پیگیری می شود.
 
♦️سرپرست معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه گفت: بازرسی و نظارت دقیق و مستمر می‌تواند از بروز تخلفاتی نظیر گران‌ فروشی، احتکار و کم‌فروشی در کالاها جلوگیری کند.
 
♦️خلیفه لیراوی اظهار داشت: کارگروه تنظیم بازار شهرستان همانگونه که در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با برنامه ریزی و هماهنگی بین بخشی بر بازار نظارت داشت، همین روند را با شدت بیشتر و کیفیت بهتری ادامه دهد.
 
♦️وی ادامه داد: هرچقدر نظارت و بازرسی ها بر همه صنوف در بازار بیشتر باشد، رضایتمندی بیشتر مردم را درپی خواهد داشت.
 
♦️سرپرست معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه تصریح کرد: درصورت هرگونه مشاهده تخلف توسط صنوف، با آنها برخورد قاطع شود که جنبه بازدارندگی داشته باشد.
 
����« ارزیابی و نظارت بر کیفیت نان در اولویت قرار گیرد»
 
♦️سرپرست معاون امور عمرانی فرمانداری گناوه خاطرنشان کرد: موضوع کیفیت و مرغوبیت نان در شهرستان‌ بسیار مهم و ضروری است که باید از سوی شورای آردونان به صورت جدی پیگیری شود.
 
♦️وی گفت: باتوجه به اینکه بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار و توقع به حق مردم است،اعضای این شورا ، بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی های شهرستان را در اولویت کاری خود قرار دهند.
 
♦️خلیفه لیراوی بیان داشت: 
در تمام فرآیندهای تولید نان، متصدیان نانوایی ها باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز ، نصب تابلو و همچنین دستورالعمل های بهداشتی را رعایت کنند.
  • گروه خبری : فرمانداری,عمرانی
  • کد خبر : 43072
کلمات کلیدی
حسین بهروزی
خبرنگار

حسین بهروزی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب